Persona non grata sudi Zvezdi u paklu "Morače"

Autor:

Sport

18.04.2019

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Budućnosti i Crvene zvezde nemaju mnogo vremena za odmor posle sinoćnje velike borbe u ''Morači''. Već sutra od 19 časova na istom mestu biće odigrana četvrta utakmica finalne serije ABA lige.

RepublikaFoto: Starsport
KK Crvena zvezda

Crvena zvezda sada vodi sa 2:1 u pobedama, sutrašnja utakmica biće joj ujedno i druga ''meč lopta'' za osvajanje titule šampiona ABA lige, dok se Podgoričani nadaju povratku u Beograd i eventualnoj majstorici, koja bi se igrala u ponedeljak, 22. aprila.

Pitanje ko će deliti pravdu, postavlja se uoči svake utakmice, tako je i sada kada se vratila rezultatska neizvesnost.

Na sajtu ABA lige je već objavljena ta informacija i potvrđeno je da će sudije sutrašnje utakmice u Podgorici biti: Damir Javor, Sašo Petek i Uroš Nikolić.

Od njih trojice, jedino je Javor već bio delegiran u prethodnim mečevima finalne serije plej-ofa, konkretno drugoj u Beogradu koju je Zvezda dobila sa 107:69, dok će Petek i Nikolić prvi put deliti pravdu u ovogodišnjem finalu.

Da sada ne pominjemo istorijat primedbi koje je Crvena zvezda prethodnih sezona iznosila na Javorov račun.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading