(VIDEO) Kolaps na društvenim mrežama zbog Nikole Jokića!

Autor:

Sport

21.01.2019

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as Nikola Jokić vodi bitku da se nađe među najvećim zvezdama Zapada u ol-star meču koji predstavlja nešto zaista posebno u karijeri jednog NBA igrača. Zato Denver poziva navijače da svim silama glasaju za fenomenalnog srpskog centra!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Glasajte za Jokića!

U finišu 2018. godine počelo je glasanje za učesnike Ol-star utakmice, koja će se odigrati u februaru ove, na terenu Šarlota.

Ima još manje od 24 sata do zatvaranja glasanja (danas se glasovi računaju duplo), a opšta "ludnica" nastala je na društvenim mrežama, konkretno na profilima Denver Nagetsa, jer se na svakih nekoliko minuta objavljuje nova informacija ili potez koji ukazuje na to da Jokić "MORA" da bude na Ol-staru.

Tim iz Kolorada je počeo redom da objašnjava zašto je Nikola jedan od ljudi koji treba da brani boje zapadne konferencije u Šarlotu.

Evo njegovih najboljih poteza.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poslednji presek glasova rekao je da na Zapadu vodi Lebron Džejms sa 3.770.807, a odmah iza je Luka Dončić iz Dalasa sa 3.301.825, što je i dalje najveće iznenađenje, jer slovenački reprezentativac igra prvu sezonu i ima svega 19 godina.

Na Istoku ubedljiv je Janis Adetokumbo, slede Kavaj Lenard, pa Džoel Embid, dok kod bekova bez premca su Stef Kari, Derik Rouz (Zapad), odnosno Kajri Irving i Dvejn Vejd (Istok).

OVDE možete da glasate za Nikolu Jokića, ali i druge zvezde NBA lige.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading