Kad ne ide, uđe Bobi i izdominira! Denveru ni sjajni Jokić nije pomogao!

Autor:

Sport

20.11.2018

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Los Anđeles Klipersa nastavili su sa pobedama pošto su ostvarili i 11. trijumf, i to na gostovanju Atlanti sa 127:119, uz sjajnu partiju srpskog gorostasa Bobana Marjanovića. Košarkaši Denvera izgubili su od Milvokija što je šesti poraz na poslednjih sedam mečeva rezultatom 104:98, uz odličnu partiju Nikole Jokića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bobinacija!

Atlanta je većinom prvog poluvremena imala prednost, nisu mogli Klipersi lako do preokreta, ali onda ulazi Boban Marjanović da pomrsi konce Hoksima. Naime, strateg Klipersa je dva minuta pred kraj treće deonice u igru ubacio Bobana Marjanovića, koji je uspostavio dominaciju pod košem, pa su gosti u Atlanti malo po malo topili prednost.

Marjanović je blistao na meču protiv Hoksa, jer je za devet minuta u igri ubacio čak 12 poena i tako je samo potvrdio zbog čega je jedan od najkorisnijih igrača u NBA ligi ove sezone.

U pobedi nad Atlantom igrao je i Miloš Teodosić, koji je na parketu proveo takođe devet minuta i nije uspeo da se upiše u strelce, ali je zato uhvatio dve lopte i zabeležio je jednu asistenciju, i to za koš Bobana Marjanovića.

Košarkaši Denvera ne mogu dea pronađu pravi ritam pošto su zabeležili šesti poraz 

Nikola Jokić je i ovoga puta bio na visini zadatka, jer je bio najefikasniji u svojoj ekipi. Postigao je 20 poena, uz nešto lošiji šut iz igre, a tom učinku je pridodao po pet skokova i asistencija. Međutim nije bilo dovoljno za preokret.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading