EKSKLUZIVNO: Republika JEDINA ušla u hotel Riksos u kome se nalaze fudbaleri Srbije i brojne POZNATE ličnosti! (VIDEO, FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

02.12.2022

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi pohrlili u Dohu.

EKSKLUZIVNO: Republika JEDINA ušla u hotel Riksos u kome se nalaze fudbaleri Srbije i brojne POZNATE ličnosti! (VIDEO, FOTO GALERIJA)

Foto: Dražen Ostojić

Fudbaleri Srbije od 20 časova igraju odlučujući meč protiv Švajcarske u okviru 3. gola grupne faze Svetskog prvenstva u Kataru.

Republika

Foto: Republika.rs

"Orlovi" će imati veliku podršku srpskih navijača na stadionu 974, a među navijačima biće i veliki broj javnih ličnosti.

Naš izveštač iz Dohe jedini je ušao u hotel Riksos gde se nalaze fudbaleri Srbije, ali i brojne poznate ličnosti.

U glavni grad Katara stigli su Željko Joksimović i njegova supruga Jovana, tu je i voditeljka Branka Nevistić, ali i biznismen Marko Mišković.

Svoje mesto na stadionu imaće i bivši reprezentativac Srbije Duško Tošić, koji je pre četiri godine nastupao za našu selekciju protiv Švajcarske.

Svi su tu, sada je sve na selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju i njegovim igračima, a mi se nadamo da ćemo za nekoliko sati imati priliku da slavimo veliku pobedu i plasman u osminu finala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading