KAPITEN SAMOUVEREN - Kolarov: Imamo dobru šansu da se plasiramo na EP!

Autor:

Sport

17.11.2018

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten naše reprezentacije Aleksandar Kolarov jasno je poručio da Srbija ima odličnu priliku da se ranije nego očekivano domogne dugo čekanog plasmana na Evropsko prvenstvo 2020. godine. Kako i sam kaže, "orlovi" su potpuno zasluženo došli do nova tri boda.

RepublikaFoto: Starsport

Aleksandar Kolarov

- Bili smo bolji i zasluženo pobedili. Znate kako se kaže: "Neko vidi času polupraznu, a neko polupunu". Oni su morali da naprave neku reakciju. Zašto da gledamo kao da smo morali da dominiramo svih 90 minuta. Dobra su reprezentacija, morali su da dođu do svog perioda igre. Naš presing je bio slabiji u drugom poluvremenu, ali se to dešava.

Ponovo promašen penal i ponovo nervoza u ekipi, ali...

- Uticao je jedanaesterac na nas. Da je Mitar pogodio oni se sigurno ništa ne bi pitali do kraja meča, svakako. Apsolutno smo bili bolji.

Prvo mesto je jako blizu, a Kolarov veruje da Srbija može do karte za Evropsko prvenstvo jako brzo.

- Kada smo već dovde došli, sigurno da nam je ovo prilika da overimo plasman na Evropsko prvenstvo. Možemo da se nosimo sa ekipama u polufinalu, bićemo favoriti, ali pre svega moramo da overimo to prvo mesto u utorak - jasan je bek Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading