IBRAHIMOVIĆ PREPUSTIO ŠOU: Gestom oduševio planetu, ONI SU NAJBOLJI TIM NA SVETU!

Autor:

Sport

15.10.2018

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni švedski fudbaler, Zlatan Ibrahimović je pokazao da poseduje ljudske kvalitete pošto se pojavio u emisiji u kojoj su gostovali dečaci koji su 17 dana bili zarobljeni u pećini na Tajlandu, a on je njigov fudbalski idol.

Jedan je Ibra!

Grupa od 12 mališana posle velikih napora spasilačkih ekipa dečaci su na svetlost dana izašli 10. jula i bilo je pravo čudo kako su uspeli da prežive u nenormalnim uslovima sa malo vode i bez hrane. 

Dečaci su od tog momenta postali planetarni junaci. Gostovali su u mnogim emisijama, a ovog puta bili gosti u čuvenom šou programu američke TV zvezde Elen Dedženeris. 

Na pitanje ko im je fudbalski idol pojavio se Zlatan Ibrahimović na oduševljenje dečaka.

- Mislio sam da sam hrabar, ali ovaj tim dečaka je definitivno hrabriji od mene. Pokazali su kako jedan tim treba da radi strpljivo, verujući pri tom u onog pored sebe. Ovo je najverovatnije najbolji tim na svetu- poručio je Zlatan. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading