Kapiten "orlića": ŽAL što nismo bili perfektni!

Autor:

Sport

15.10.2018

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada reprezentacija Srbije overila je kolo pre kraja kvalifikacija plasman na Evropsko prvenstvo koje se iduće godine održava u Italiji i San Marinu, a pred izabranicima selektora Gorana Đorovića ostao je još duel sa Jermenijom u Novom Sadu koji se igra ovog utorka od 18.00 časova.

RepublikaFoto: fss.rs
Jovanović mislima na EP!

- Ostvarili smo glavni cilj, izborili plasman na Evropsko prvenstvo- rekao je kapiten Vukašin Jovanović.

"Orlići" su odigrali nerešeno sa Austrijancima.

- Ostaje žal što nismo pobedili Austriju, jer smo hteli da okončamo kvalifikacije sa stopostotnim učinkom, ali posle svega mislim da možemo svi da budemo zadovoljni- rekao je kapiten "orlića.

Jermeni su se pokazali kao dobar rival u prvom meču.

- Nezgodna su ekipa, a mi imamo obavezu da ponovimo odgovoran, ozbiljan pristup bez obzira na činjenicu da smo već obezbedili plasman. Mali problem predstavljaće i loš teren, ali sve to ne može i ne sme da utiče na nas. Hoćemo da pobedom okončamo kvalifikacije i mislima se polako okrenemo ka onome što nas očekuje u Italiji i San Marinu- jasan je Vukašin Jovanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading