KONAČNO SE ČULA I NJEGOVA REČ - Stojković uputio izvinjenje celoj Srbiji: Poruka nije bila politička, ispao sam SMEŠAN

Autor:

Sport

25.09.2018

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bura posle večitog derbija se nikako ne smiruje... Konačno se posle svega oglasio i golman Partizana Vladimir Stojković.

RepublikaFoto: Starsport

On je posle izjave da će vratiti pasoš uputio izvinjenje.

- Iskreno iz srca izvinjenje za svakog Srbina. Žao mi je što je tako ispalo. Moja poruka nije imala politički motiv. Nisam hteo to da uradim. Jedna sudijska odluka me dovela do toga da ispadnem smešan. I meni je sada to čudno. Svi znaju koliki sam Srbin - poručio je Stojković prilikom gostovanja u "Amidži šou".

On je nastavio u istom ritmu.

- Ko zna šta bi bilo da me je neko pitao nešto u 77. minutu. Pričao sam sa igračima i prijateljima iza gola. Nisam razmišljao u utakmici. Mogao sam da primim gol kako sam hteo. Tražio sam dokaz i tražiću ga dok sam živ - rekao je Stojković.

Iskusni golman je siguran da lopta nije prešla liniju posle udarca Boaćija.

- Ja tražim ugao iza korner zastavice... To me zanima. Ja sam čovek koji ima ponos. I čovek sam koji zna da se pokaje. Tražim dokaz, ako ga ima javno ću ušutiti još jedno izvinjenje. Bio sam ubeđen da nije gol. Toliko sam ubeđen da sudija nije mogao po ovim uglom da vidi jer sam zaklonio loptu.

Stojković nema šta da zmari FSS-u.

- Sa predsednikom (prim.aut. Slaviša Kokeza) imam odličan odnos, on je prvi koji je smeo da me predloži za najboljeg srpskog igrača za 2017. godinu.

On je doda da za Partizan brani svim srcem.

- Kod mene se vidi koliko sam Srbin... Skočio bih sa "Beograđanke" za Srbiju. Tako branim za Partizan, a to smeta  drugim navijačima. Imali smo linč, Partizan je bio omalovažavan. Hteo sam da pošaljem svima poruku. Srbija ima dva sina Zvezdu i Partizan - zaključio je Stojković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading