LALATOVIĆ: Mi smo Radnički, volim što sam deo istorije velikog kluba!

Autor: Republija/Agencije

Sport

25.09.2018

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Radničkog iz Niša Nenad Lalatović rekao je da njegova ekipa ima najveće ambicije u Kupu Srbije i da želi da u predstojećoj utakmici šesnaestine finala protiv Bežanije nastavi niz dobrih rezultata.

RepublikaFoto: Starsport
Lalatović optimističan!

- Radnički kao jedan od najvećih klubova u Srbiji svakako ima najveće ciljeve u nacionalnom kupu. U utakmicu protiv Bežanije ulazimo da prođemo dalje. Opuštanja ne sme da bude, pogotovo zbog toga što smo prošle sezone u ovoj fazi takmičenja ispali od tadašnjeg trećeligaša Zlatibora. Ovaj meč shvatam maksimalno ozbiljno, neću mnogo kalkulisati sa sastavom i na teren ću poslati tim koji bi trebalo da nas odvede u osminu finala- rekao je Lalatović.

Fudbaleri Radničkog igraju u sredu od 19 časova na svom terenu protiv Bežanije, u šesnaestini finala Kupa Srbije.

RepublikaFoto: Starsport

- Normalno je da ću neke igrače odmoriti, jer nam u nedelju dolazi Partizan, ali sigurno će da će se Bežaniji suprotstaviti jak Radnički- rekao je Lalatović.

Bežanija je četvrta na tabeli Prve lige Srbije sa 16 bodova.

- Oni igraju dobro u Prvoj ligi Srbije. To je beogradski tim koji ima karakter i dobre igrače. Vode ih kvalitetni ljudi, koje ja odlično poznajem i imam sjajne odnose sa njima, tako da znam da nas očekuje teška utakmica. Ali mi smo Radnički, igramo kod kuće i naš je zadatak da idemo na pobedu- naveo je Lalatović.

On je rekao da je njegova ekipa u seriji teških utakmica, posle Vojvodine i Radnika sledi Bežanija, pa Partizan u prvenstvu.

RepublikaFoto: Tanjug

- Oktobar ćemo početi u Lučanima i to govori o težini perioda u kojem se nalazimo. Mi smo zasad odlično obavili sve zadatke, a u Surdulici smo uspeli i da ostvarimo najbolji prvenstveni start od osnivanja kluba. Meni je drago zbog toga i verujem da ćemo nastaviti uspešan niz- dodao je trener Radničkog.

- Znate da ja ovde nisam prihvaćen na najbolji način kad sam došao, ali sam i tada rekao da će o meni suditi rezultati. Volim što sam deo istorije ovako velikog kluba i uveren sam da će se naši navijači tek redovati u nastavku sezone- rekao je Lalatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading