NAJGORI TIM SEZONE: Tu je i Jokanov napadač!

Autor:

Sport

25.09.2018

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odabran je najbolji fudbaler sveta, ali i idealna prva postava. Luka Modrić je odneo laskavo priznanje, a ostalo je nejasno ko čini najgori tim sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Loris Karijus

Gde su najbolji, tu su i oni manje dobri, da ne kažemo najlošiji. Kao i prethodnih sezona španska "Marka" sastavila je idealnih 11 koji su se najgore pokazali prethodne sezone. Pa da krenemo...

Na golu svakako kod mnogih ljubitelja fudbala nema sumnje. Loris Karijus svakako je partijom u finalu Lige šampiona, ali i mnogim drugim kiksevima što u Evropi, što u domaćem prvenstvu zacementirao sebi ovu poziciju.

Defanzivna linija sačinjena je od Benedikta Hevedesa koji je eksplodirao na Evropskom prvenstvu 2016. Međutim ubrzo je nestao sa fudbalske mape, nešto slično desilo se i Viktoru Lindelofu koji po mnogima još uvek nije zreo za engleski fudbal. Treće mesto u ovom ne tako zahvalnom timu zauzeo je povratnik u redove Juventusa, Leonardo Bonući kome je transfer u Milan bio potpuni promašaj pa se ekspresno vratio u Torino.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mesut Ozil

Vezni red koji bi pre nekoliko godina lako mogao da pripreti i najjačima sada je najgori. Skupo plaćeni Tijum Bakajoko ništa nije pokazao u Čelsiju kao ni Ganso u Sevilji. Brazilac je na iznenađenje mnogih prešao u španski klub, ali je ubrzo nestao. Pored njih tu su Vesli Snajder koji se nedavno oprostio od dresa reprezentacije Holandije, ali i nekada jedan od najboljih vezista sveta - Mesut Ozil.

Mesto u napadu, koji prošle sezone nije bio velika pretnja protivnicima, pripalo je pulenu našeg Slaviše Jokanovića koji se nije naigrao fudbala u Valensiji, doduše, ova sezona mnogo mu je bolje počela. Ipak, kako se gleda prethodna Lusijano Vijeto je opravdano tu. Uz njega rame uz rame krenuli su možda i najveći promašaj Aleksis Sančez koji nije ni promil onog Čileanca iz Arsenala, kao i Lesterom Keleči Ihenaćo.

Jednostavnije, to izgleda ovako:

Karijus,
Hevedes, Lindelef, Bonući,
Ozil, Snajder, Bakajoko, Ganso,
Sančez,
Vieto, Ikenačo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading