IZ PARTIZANA GRME: Nije bio gol! Rivali srećni što su iščupali bod!

Autor:

Sport

23.09.2018

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo će se pričati o 158. "večitom" derbiju! Čelnici kluba iz Humske imaju za čim da žale, a crveno-beli da budu zadovoljni rezultatom.

RepublikaFoto: Starsport
Burno posle "večitog" derbija!

- Nije bio gol! Partizan je igrao odlicno, pokazao sjajnu igru i dominaciju tokom celog meča, ali je nažalost jednom pogrešnom odlukom sudije ostao bez tri boda koja je zaslužio. Mi smo ugostili rukovodstvo Crvene zvezde, sve je prošlo u lepom i korektom tonu, nisu oni krivi za nečiju gresku, taj ko je pogrešio mora da bude sankcionisan, uzdam se u institucije u čijoj je to nadležnosti- rekao je Miloš Vučelić.

Crveno-beli mogu da budu zadovoljni rezultatom jer nisu mnogo pokazali.

- Mozda igra nije bila vrhunska, ali ne treba zaboraviti da nam je ovaj derbi došao posle izuzetno teške evropske utakmice. Sve u svemu možemo da budemo zadovoljni rezultatom. Ipak verujem da ce naši momci se vec u sledećoj utakmici biti oni stari- rekao je Dragan Džajić.

Očigledno je da je crveno-bele stigao umor.

- Mozda rezultat nije bio fantastičan za nas, ali ipak treba imati obzira, ekipa je malo i fizički i psihički umorna posle meca sa Napolijem. Okrećemo se sledećim izazovima jer nemamo vremena za tugovanjem- rekao je Toza Mijailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading