Mažić delio pravdu i u Kini

Autor:

Sport

22.09.2018

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U subotu je odigrano šest mečeva 23. kola Superlige Kine, a najbolji srpski sudija Milorad Mažić je delio pravdu na meču između Guižu Žičenga i Peking Guana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Milorad Mažić

Mažić je po pozivu Superlige bio arbitar na utakmici koju je ekipa Guižua dobila sa 3:2. Strelci u pobedničkom timu su bili Nikica Jelavić u 43, Stiv Travali u 58. i Fan Junlong u 78. iz penala. Peking je golovima Žang Ksižea u 63. i Sedrika Bakambua u 90. iz penala samo ublažio poraz. 

Šangaj SIPG je ostao prvoplasiran na tabeli pošto je pobedio Čangčun sa 3:1. Golove za SIPG su postigli Oskar u 12, Sai Huikang u 21. i Lu Venđun u 50, dok je jedini pogodak za tim Čangčuna bio delo Ju Ruija u 45+3. minutu. 

Šangaj SIPG je prvi na tabeli sa 52 boda, dok ih prati šampion Guangdžou Evergrande sa četiri boda manje, koji je u ovom kolu slavio na gostovanju protiv Đijangsu Suninga sa 3:2 posle preokreta. Golove za ekipu trenera Fabija Kanavara su postigli Paulinjo u 63. i Taliska u 73. i 78. minutu, dok je domaćin prvo poveo preko Edera u 1. i Li Anga u 8. minutu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading