JATO SKAUTA STIŽE U HUMSKU: Večiti derbi pod okom velikana!

Autor:

Sport

22.09.2018

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde odigraće u nedelju od 19 časova 158. večiti derbi. Taj događaj neće ostati neprimećen u Evropi je su mnogi skauti najavili dolazak u Beograd.

RepublikaFoto: Tanjug
Detalj sa prethodnog večitog derbija


Prema saznanjima ''Telegrafa'', spisak zainteresovanih je prilično dug, a među onima koji su zvanično izrazili želju da sutra prisustvuju 158. ''večitom derbiju'' i da im se obezbede ulaznice, jesu skauti nemačke Borusije iz Dormunda, italijanskih klubova Đenove, Spala, Peskare i Fjorentine, španskog Viljareala, zatim Valjadolida, Las Palmasa, Hetafea, francuskog Lila, turskog Galatasaraja, a od engleskih premijerligaša pojaviće se predstavnici Sautemptona.

Očekuje se da broj skauta bude i još veći, jer će najverovatnije biti i onih koji će u Humsku stići nezvanično.

Sve ovo i ne čudi, imajući u vidu da su u poslednje dve sezone najbolji srpski klubovi ostavili zapažen trag na evropskoj sceni, što je kulminiralo nedavnim plasmanom Crvene zvezde u Ligu šampiona.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading