DOBAR GLAS DALEKO SE ČUJE: Englezi hvale našeg reprezentativca!

Autor:

Sport

22.09.2018

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Mančester junajteda naš Nemanja Matić nakon saznanja da je donirao novac za lečenje malog Dušana Todorovića našao se na udaru pohvala. Poslednji u nizu da udele kompliment vezisti bili su Englezi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Matić

Mediji u Engleskoj podsećaju da je Nemanja pre ovog čina pomagao i svom rodnom mestu, donirao novac za obnovu crkve i škole, uplaćivao novac meštanima...

- O Matiću kruže legende u Srbiji, on pomaže stanovnike svog sela, plaća im dugove, spreman je svakome da izađe u susret, a ovo što je učinio nikoga nije iznenadilo - pišu engleski mediji i dodaju:


- Matić je poznat kao veoma human čovek, porodica bolesnog deteta je napisala da je želeo da ostane anoniman, ali su oni potvrdili informaciju da je uplatio novac koji je nedostajao da bolesni Dušan koji je ujedinio Srbiju bude primljen na lečenje koje košta oko 200 000 evra - navodi se u izveštajima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading