Lalatović: Pobeda u Surdulici za ulazak u istoriju

Autor:

Sport

21.09.2018

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Radničkog Nenad Lalatović izjavio je danas da veruje u pobedu protiv Radnika u Surdulici, koja bi Nišlijama omogućila najbolji start u istoriji kluba sa 20n bodova u prvih devet kola.

RepublikaFoto: Tanjug
Nenad Lalatović

- Za mene je ovo derbi, a u derbiju opuštanja ne sme da bude, ne mora da pobedi na papiru bolja ekipa, nego ko bude više verovao u sebe. Kao trener, do sada, nikad nisam pobedio u Surdulici. Bio sam tamo tri ili četiri puta, nadam se da je došlo vreme da probijem led. Ne idemo da vodimo tamo rat, nego da dokažemo da smo među četiri velika kluba i da se vratimo u Niš sa nova tri boda - rekao je Lalatović na kopnferenciji za medije.

On je dodao da ne može da arčuna na dvojicu fudbalera.


- Noma ima temperaturu već tri dana, primao je infuziju, dok Nikodijevića muči povreda zgloba. Dobra je atmosfera na treningu, vidim da se igrači druže, podržavaju jedan drugog, stalno su nasmejani iz tog rada i kvaliteta očekujem još bolje igre i rezultate dodaje trener Nišlija.
RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Radničkog

Radnički će ukoliko pobedi u Surdulici imati najbolji prvenstveni start u prvih devet kola u istoriji.


- To je motiv više da u ovu utakmicu uđemo maksimalno ozbiljno i da Radnički pod mojoj komadom ispiše neke lepe stranice istorije. Ponavljam, Radnik je dobra ekipa, ne zaslužuju da budu pri dnu tabele. Svakako ćemo ići na pobedu, jer nam treba dobra uvertira za Kup utakmicu sa Bežanijom u sredu, a onda i sa Partizanom, pa protiv Mladosti u Lučanima. Dakle, imamo jako težak raspored do sledeć reprezentativne pauze i veoma je važno da nastavimo sa osvajanjem bodova - poručio je Lalatović.

Utakmica 9. kola Superlige između Radnika i Radničkog igra se u subotu od 19 sati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading