ČVRSTO NA ZEMLJI - Bata pred derbi: Zvezdi uloga favorita, igrače učim da ne budu kao ja

Autor:

Sport

21.09.2018

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za večiti derbi... U devetom kolu Superlige fudbaleri Partizana na svom terenu dočekuju ekipu Crvene zvezde (nedelja 19.00). Očekivanja pred ovaj susret izneo je šef struke tim Humske Zoran Mirković.

RepublikaFoto: www.partizan.rs

- Derbi je najveća utakmica našeg fudbala! Svakako najviše emocija je prisutno kod navijača oba kluba. Drago mi je što sam ponovo deo ove tekovine srpskog fudbala. Nadam se da će svi akteri dati doprinos da ovaj meč bude kvalitetan i prođe u najboljem mogućem redu - rekao je Mirković.

On zna šta je potrebno crno-belima.

- Slavili smo protiv Rada, ali to nije dovoljno, potreban nam je kontinuitet. Igrali smo dobro, ali može uvek da se napreduje.

Mirković je otkrio i šta je poželeo za rođendan.

-  Voleo bih da ne dobijem poklone ali da slavimo u nedelju. Nepisano je pravilo da u derbiju uvek pobedi slabija ekipa pa s obzirom na to prepuštam im ulogu favorita. Osim Šehovića i Tošića svi su spremni za ovaj meč. Ove dve ekipe se dobro poznaju. Siguran sam da smo ih dobro skautirali, kao što su i oni nas.

RepublikaFoto: Starsport

Utakmicu će suditi Danilo Grujić.

- Ne opterećujem se time ko će da sudi samo se nadam da neće biti on zvezda večeri već igrači. 

Mirković je objasnio i da igrače uči da ne budu kao što je on bio u delima sa crveno-belima (uvek srčan, na ivici incidenta).

- Da, bilo bi zamerki na takvo ponašanje. Zaista mislim da je glupo da zbog nekog ispada sami sebe upropastimo - zaključio je Mirković. 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading