Samo Bata može da SRUŠI Zvezdu

Autor:

Sport

21.09.2018

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Mirković je kao igrač ostavio dubok trag u večitom derbiju. Sada ga kao trenera Partizana očekuje prvi duel sa Crvenom zvezdom. Bivši igrači crno-blih su jasni. Oni svi veruju u legendarnog defanzivca.

RepublikaFoto: Starsport

Andrija Delibašić smatra da je Mirković prednost tima iz Humske.

- Svi znamo ko je Zoran Mirković, kakav je igrač bio i da je dubok trag ostavio u klubu. To njegovo iskustvo iz igračkih dana može da bude "iks faktor", da donese prevagu. Momcima sigurno neće trebati ekstra motiv za derbi, svesni su teške situacije, da je možda čak i spas sezone pobeda u nedelju. Iako je Zvezda blagi favorit, to u nedelju ne mora ništa da znači. Verujem da će naši navijači napraviti atmosferu za pamćenje i da će crno-beli odigrati najbolji meč ove jeseni - rekao je Delibašić za "Informer".

I Đorđe Tomić veruje u novog trenera Partizana.

- Bata radi po svom principu iz vremena kada je igrao - red, rad i disciplina. Funkcioniše sve bolje i verujem da će mnogo toga dobrog doneti Partizanu. Motivisaće igrače za derbi, spremiće ih psihički, ubediće ih da mogu da pobede, u to ne sumnjam. Iako je Zvezda trenutno u boljoj formi i igra Ligu šampiona, svaki derbi je poseban i priča za sebe. Nema tu pravila, odlučiće detalji  - zaključio je Tomić za "Informer".

Partizan ima pet vezanih pobeda u prvenstvu. Crno-beli ne igraju na vrhunskom nivou, ali derbi je utakmica u kojoj forma neće doći do izražaja. Bivši igrači tima iz Humske su jasni - prednost crno-belih je trener Zoran Mirković!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading