(VIDEO) TRENER GA BRANI: Radonjić napravio veliku glupost

Autor:

Sport

21.09.2018

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Olimpika iz Marseja poraženi su na startu Lige Evrope od ekipe Ajntrahta (2:1), a veliku glupost na ovom meču napravio je Nemanja Radonjić.

 

 

Srbin je u igru ušao u 72. minutu umesto Okamposa. Pred sam kraj meča, poklonio je pobedu rivalu. U 89. minutu bukvalo je oduzeo loptu svom štoperu, a onda je loše ispucao. Usledila je akcija gostiju i lagan gol Luke Jovića za trijumf Nemaca.

- Greška mladosti. Napravili smo grešku koju nismo smeli da napravimo. Novi igrači moraju brzo da se integrišu u tim. Evo, na primer, Duje Ćaleta Car. odigrao je dobru utakmicu, ali mora da nauči da reaguje na timske parametre. Rekao sam momcima u svlačionici i to da, ako ne možemo da pobedimo onda moramo da naučimo da ne gubimo - rekao je trener Rudi Garsija.

Radonjić jeste napravio glupost, ali sada je na njemu da se izdigne i pokaže da je vredan novca koji je Marsej uložio u njegovo dovođenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading