STATISTIKA UZ ZVEZDINOG GOLMANA: BORJAN NAJBOLJI U LIGI ŠAMPIONA!

Sport

21.09.2018

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako na dresu nosi 82, Milan Borjan je broj 1 u eliti posle prvog odigranog kola i sjajnih intervencija protiv Napolija (0:0).

RepublikaFoto: Starsport
Milan Borjan

Crvena zvezda je pravi hit u Ligi šampiona, a njen golman Milan Borjan se po ko zna koji put našao u centru pažnje! Naime, crveno-beli su posle 26 godina uspeli da se plasiraju u elitno takmičenje i već u prvom kolu protiv Napolija (0:0) ostave sjajan utisak, a čuvar mreže se istakao fenomenalnim intervencijama. Naime, Borjan je golman sa najboljim učinkom u prvom kolu, kaže zvanična statistika Lige šampiona!

Zvezdin čuvar mreže drugi je po broju odbrana posle premijernog kola takmičenja sa sedam intervencija, a ispred poslednjeg stuba crveno-belog bedema je samo Olsen, golman Rome, koji je u osam navrata zaustavio loptu na putu do mreže. Međutim, on je primio tri gola od Reala (3:0), dok je Milanova mreža ostala netaknuta. Sedam odbrana, pored Borjana, ima i Lopez, golman Liona, ali je i on jednom poklekao pred naletima Mančester sitija (1:3).

Besprekorna igra u defanzivi izabranika Vladana Milojevića još jednom se pokazala na delu. Kompletan tim uspešno se branio pred naletima rivala, o čemu govori i sedam blokiranih udaraca fudbalera Napolija. Pored toga, klub sa Marakane u domaćem prvenstvu ima stopostotan učinak zabeleživši sedam pobeda u prvih sedam kola, sa gol-razlikom 22:3.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Fudbaleri Crvene zvezde

Zvezda bez poraza 191 dan

Fudbaleri Crvene zvezde poslednji poraz su doživeli 14. marta ove godine u četvrfinalu Kupa Srbije, kada je posle penala slavila Mačva. Od tada je prošao tačno 191 dan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading