KARLEUŠA TEŠILA SUPRUGA, DOK JE ON DRŽAO MAJKU DA SE NE SRUŠI: TOŠIĆ SAHRANIO OCA, CELO SELO RONILO SUZE!

Autor:

Sport

21.09.2018

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedostajaćeš nam, tata, jecali su Duško i njegova sestra Kata u rodnom Orlovatu kod Zrenjanina. Na sahrani bili selektor Srbije Krstajić i Bjeković.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Duško Tošić sa suprugom

Fudbalski reprezentativac Srbije Duško Tošić (33) juče je u rodnom Orlovatu kod Zrenjanina sahranio oca Milana, koji je preminuo u 69. godini nakon kratke i teške bolesti. Tužan i težak dan, plakalo je celo selo zbog odlaska Tošića seniora, za koga meštani kažu da je bio skroman i pošten čovek, prava ljudina!

NIJE IZDRŽAO

Defanzivcu kineskog Gvangžu Rič end forsa najveća uteha i oslonac u najtežim trenucima očekivano je bila supruga Jelena Karleuša, koja se nijednog trenutka nije odvajala od njega. Najdirljiviji momenat bio je polazak povorke, koja se uputila prema Miloradovoj večnoj kući, kada su Duška savladale emocije, zbog kojih nije mogao da sakrije suze i očaj. Jelena ga je sve vreme grčevito držala za ruku, dok je on držao majku Nikoletu da se ne sruši.

- Nedostajaćeš nam, tata, nedostajaćeš... - jecali su nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i njegova sestra Kata, opraštajući se poslednji put od svog oca.

RepublikaFoto: Republika
Mladen Krstajić i Nenad Bjeković

PODRŠKA PRIJATELJA

Sahrani je prisustvovalo oko 100 ljudi, a među prvima su u selo Orlovat stigli selektor Srbije Mladen Krstajić i potpredsednik FSS Nenad Bjeković, kao i Tošićev prijatelj, bivši saigrač i reprezentativac Đorđe Jokić, otac Jelene Karleuše Dragan, tetka Danijela i PR Zoran Birtašević.

Tošiću je tragičnu vest saopštila sestra dok je bio u Kini, gde brani boje Gvangžua, čiji je trener legendarni Dragan Stojković Piksi. Čim je saznao da mu je otac preminuo, Duško je prvim avionom krenuo za Srbiju. Putovao je gotovo 20 sati, a oka nije sklopio gotovo dva dana jer je bio izuzetno vezan za ovog čoveka, koji ga je izveo na pravi put.

Tošić će se u Srbiji zadržati nekoliko dana kako bi ispoštovao sve pravoslavne običaje, po kojima je i sahranio oca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading