GRMI - Ronaldova sestra: Pravda će biti zadovoljena, oni žele da unište mog brata

Autor:

Sport

20.09.2018

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestra fudbalera Juventusa Kristijana Ronalda rekla je da je crveni karton koji je dobio njen brat u utakmici protiv Valensije "sramota za fudbal" i dodala da "bog nikad ne spava i da će pravda biti zadovoljena".

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Juventus je u Valensiji pobedio sa 2:0, a Ronaldo je debitovao u Ligi šampiona za crno-bele. On je dobio direktan crveni karton nakon što je u 29. minutu posle guranja i duela sa defanzivcem Valensije Muriljom, pokušao da ga povuče za kosu. Glavni sudija to nije video, ali je isključio Ronalda posle konsultacije sa pomoćnikom.

 

 


- Sramota za fudbal. Pravda će biti zadovoljena. Oni žele da unište mog brata, ali bog nikad ne spava. Skupo ćete platiti za njegove suze. Oni žele da te unište, ali neće uspeti - navela je Katija Aveiro.

 

 


Nije poznato koliko će Ronaldo odsustvovati sa terena zbog prvog crvenog kartona koji je dobio u 154. utakmici u Ligi šampiona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading