Parametar u kom je Zvezda bila bolja od Napolija

Autor:

Sport

19.09.2018

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su sa Napolijem u prvom kolu Lige šampiona, iako je tim Karla Anćelotija imao ozbiljnije prilike nisu uspeli da zatresu mrežu Milana Borjana. Ipak po jednom parametru Zvezda je bila bolja od gostujućeg tima.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
FK Crvena zvezda

Mnogi statistički parametri potvrđuju da je Napoli imao više od igre i da je dominirao na terenu, ali jedan otkriva na koji način je domaćin uspeo da odoli.

Borbenost i srčanost juče su bili glavno oružje fudbalera Crvene zvezde, a to potvrđuje i 112,87 pretrčanih kilometara od strane igrača beogradskog tima.


Fudbaleri Napolija pretrčali su četiri kolimetra manje od igrača Crvene zvezde, što znači da su domaći upornošću i trudom nadomestili neke druge nedostatke u svojoj igri.

Videćemo da li će ovakav pristup pomoći crveno-belima u naredne dve utakmice jer će u Parizu i Liverpulu tim Vladana Milojevića biti pod dodatnim pritiskom nego što je to slučaj na "Marakani".

Crvena zvezda Napoli
35%    POSED LOPTE 65%
294 PASOVA 825
211 USPEŠNIH PASOVA  726
112.9km  PRETRČANIH KILOMETARA  108.8km

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading