NEĆE ZVEZDU NIKO DA PUNI!

Sport

20.09.2018

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nalickani i nadmeni Italijani opasno su se prevarili da će s Marakane odneti tri laka boda. Crvena zvezda je pred 55.000 navijača herojski odolela favorizovanom Napoliju i igračima teškim gotovo pola milijarde na startu Lige šampiona (0:0).

RepublikaFoto: Starsport

Odbranom je, po običaju, komandovao golman Milan Borjan (30), koji je u razgovoru za Srpski telegraf poručio da sa ovom Zvezdom nema šale i da će on i saigrači sve učiniti da posle Napolija zagorčaju život Pari Sen Žermenu (3. oktobar) i Liverpulu (24. oktobar).

NISMO TOPOVSKO MESO

- Sapleli smo Napoli, ovaj rezultat je poruka da se ne plašimo nikoga! Jasno nam je svima da nas potcenjuju, da na mečeve sa nama gledaju kao na lake bodove, ali mi nismo mogli ništa bolje da uradimo nego da odigramo ovako i pokažemo da nećemo biti topovsko meso - puca od samopouzdanja kanadski reprezentativac rođen u Kninu.

Osim klubova iz najjačih liga Evrope i kladionice su opasno potcenili izabranike Vladana Milojevića, pa su gotovo bili sigurni da će na svih šest mečeva u Ligi šampiona primiti bar po jedan gol. Zvezdinog junaka to ne potresa.

- Samo neka misle i dalje tako. Mi se čuvamo i na terenu i van terena, držimo se zajedno i ništa nas ne može poremetiti. Samo da održimo taj timski duh, a hoćemo, i neće nas ni zvezde PSŽ Kilijan Mbape i Nejmar izrešetati i poniziti - siguran je Borjan.

RepublikaFoto: Starsport

ZASLUŽENA SREĆA

Često se može čuti i da su Zvezdini momci imali sreće, ali Borjan objašnjava da ništa nije slučajno.

- Nije sporno da nas je pogledala i sportska sreća, ali sreća se zaslužuje i ne dobijaju je kukavice, već hrabri momci kao što smo mi. Imamo veliko srce i ne igramo Ligu šampiona da bismo se šalili i zabavljali. Ovaj bod nam mnogo znači i sada u nastavku LŠ jurimo pobedu kako bismo bili barem treći i ostali u Evropi - završio je heroj Zvezde Milan Borjan.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading