UEFA tražila Zvezdine propuste celu noć, a evo šta su našli!

Autor:

Sport

19.09.2018

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor stadiona "Rajko Mitić" Miodrag Ćorović izjavio je danas da je Evropska fudbalska unija (UEFA) imala malo primedbi i da će nedostaci biti otklonjeni do sledeće utakmice Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

- Do rane zore je vršena analiza UEFA iz aspekta šta smo morali da uradimo, a šta nismo. Bilo je veoma malo primedbi, što ćemo sigurno otkloniti do sledeće utakmice - rekao je Ćorović za "TV Prva".

Ćorović je naveo da je najveći problem parking.

- Parking mesta je nemoguće napraviti. Napravili smo parkinge za ove dve nedelje iza istočne tribine koji su vrlo komforni. Važno je da uprava ima pravu viziju i ona to dokazuje svakodnevno", dodao je Ćorović.


Po njegovim rečima, spisak zahteva UEFA je bio veoma dug.

- Predstavnici UEFA su bili iznenađeni brzinom i kvalitetom toga što smo uradili jer to ipak ostaje za nove generacije - rekao je Ćorović.
RepublikaFoto: Starsport
Nenad Krstičić i Miloš Degenek

Crvena zvezda će narednu utakmicu kao domaćin u Ligi šampiona igrati 6. novembra, kada će joj protivnik na stadionu "Rajko Mitić" biti Liverpul, u četvrtom kolu Grupe C.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading