Našli se Pirlo, Ambrozini i Kostakurta pa NAHVALILI ZVEZDU!

Autor:

Sport

19.09.2018

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaleri Milana Andrea Pirlo, Masimo Ambrozini i Alesandro Kostakurta komentarisali su dešavanja sa meča u Beogradu između Crvene zvezde i Napolija.

RepublikaFoto: instagram.com/andreapirlo21
Andrea Pirlo

U razgovoru za "Skaj sport" bivši igrači "rosonera" pohvalili su srčanost Zvezdinih igrača ne meču protiv vicešampiona Italije.

Pirlo se najviše bavio taktikom.

- Anćeloti je igrao formaciju 4-4-2 pre nekoliko dana protiv Fjorentine i pobedio je u Seriji A. Ovoga puta je Napoli igrao mnogo direktniju utakmicu. Posebno kada su u pitanju vezisti. Ali, povremeno je protok lopte bio prespor kako bi se otključala protivnička poslednja linija koja je veoma kompaktna - rekao je Andrea Pirlo.

Kostakurta je svakako neko ko može da komentariše učinak u odbrani i zna kako taj deo ekipe diše. Video je nekoliko situacija da se defanziva Zvezde otvorila, ali to Napolitanci nisu znali da kazne.

- Napoli je imao nekoliko prilika, ali nedostatak drskosti je nedostajao da se postigne gol. U nekoliko situacija igrači Napolija su mogli bolje da reaguju, posebno kada se odbrana Crvene zvezde otvorila - rekao je Kostakurta.

RepublikaFoto: instagram.com/corrieredellosport
Alesandro Kostakurta

Bivši fudbaler Milana Masimo Ambrozini takođe se našao među komentatorima. Njemu je glavni utisak požrtvovanje Zvezdinih igrača, ali i to da je Napoli igrao jako dobro uprkos ovom, po njih, nezadovoljavajućem rezultatu.

- Postoji žal zbog šansi koje je Napoli stvorio, ali Crvena zvezda je zaista dala srce na ovom duelu. Ovaj rezultat neće loše uticati na Napoli, posebno gledajući igru. Karlo je pronašao pravi način igre za ovaj tim - rekao je Ambrozini.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading