KOSTAKURTA UPOZORAVA: Pamtim pogled policajaca i ujed psa u Beogradu! Pakleno je!

Autor: Tanjug

Sport

18.09.2018

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni defanzivac Milana Alesandro Kostakurta prisetio se duela sa Crvenom zvezdom 1988. godine u Kupu šampiona i naelektrisane atmosfere koja je tada vladala na stadionu "Rajko Mitić".

RepublikaFoto: instagram.com/corrieredellosport
Prisetio se kako je biti u grotlu "Marakane"!

Kostaturta je, pred gostovanje Napolija u Beogradu na startu Lige šampiona, preneo sunarodnicima sa juga Italije da ih čeka vruć ambijent na nezgodnom terenu.

- Sećam se policajaca koji su nas "prljavo" gledali, vrteli pendreke i zastrašivali. Ništa pogrešno nisu uradili, ali mi je to ostalo u sećanju. Za vreme proslave pobede ujeo me je policijski pas- rekao je Kostakurta za Gazetu delo Sport i prisetio se čuvenog duela koji je obeležila magla i prolaz "rosonera" posle trećeg meča, sve do kasnije titule prvaka Evrope.

Sa Kostakurtom je tada igrao i Karlo Anćeloti, sada trener Napolija, kome je večerašnji meč u Beogradu treći u karijeri.


- Zvezdin stadion je drugačiji od drugih, već na zagrevanju osetiš vruću atmosferu. Pričao sam saigračima da je "Marakana" kao tim, u stvari to ona i jeste- slikovito je objasnio osvajač čak pet trofeja Lige šampiona sa Milanom, među kojima je poslednja 2007. godine kada je u kvalifikacijama eliminisao baš Crvenu zvezdu. 

Utakmica 1.kola C grupe Lige šampiona između fudbalera Crvene zvezde i Napolija igra se večeras od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading