MALI DULE UJEDINIO "VEČITE": Apel navijača Partizana da se Zvezdašu omogući prisustvo utakmici!

Autor:

Sport

17.09.2018

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresna priča malog Dušana Todorovića koja je prethodnih dana ujedinila Srbiju iznedrila je još jednu, ovoga puta navijačku priču.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Dušan Todorović

Prethodnih dana bili smo svedoci borbe za mladi život koja je ujedinila Srbiju. Fudbalski klub Partizan prvi se uključio u akciju prikupljanja pomoći za četvorogodišnjeg Dušana Todorovića, koji je na kraju završio na terapijama koje mu život znače.

Za svega nekoliko dana sakupljeno je gotovo 200.000 evra u svrhu lečenja dečaka iz Svilajnca koji boluje od tumora - neuroblastom, a mnogo je onih koji su makar SMS porukom dali doprinos da se dođe do neophodnih sredstava.

Mnogi su na razne načine pokušavali da pomognu, a Veljko Rondović, navijač Crvene zvezde, odlučio je da komplet karata koje je kupio ze mečeve Crvene zvezde u Ligi šampiona stavi na aukciju i novac od prodaje prosledi za lečenje malog Duleta, a ulaznice su prodate za 29 hiljada dinara.

Kada su navijači Partizana ovo videli, udružili su se kako bi Jovan ipak prisustvovao utakmicama svog voljenog kluba. Divan gest i sa crveno i sa crno-bele strane.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading