ANĆELOTI: Cela Evropa zna koliko je teško na "Marakani"

Autor:

Sport

17.09.2018

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Napolija stigli su u Beograd pred duel sa srpskim šampionom Crvenom zvezdom. Ovog utorka oni će na "Marakani" odigrati duel prvog kola grupne faze Lige šampiona, a trener italijanskog tima oprezan je pred bitan meč za njegov tim.

RepublikaFoto: Starsport
Karlo Anćeloti u Beogradu

Legendarni italijanski stručnjak oprezan je pred meč sa crveno-belima. 

- 1988. sam došao ovde i sećam se dobro magle, takođe i 2006. mada je tada dobro prošlo. Jako teška utakmica i grupa, ali daćemo sve od sebe. Pred početak meča ćemo odlučiti ko će igrati. Insinje je bitan, ali ne znam još da li će igrati - započeo je Anćeloti, a potom dodao:

- Ako se sećam samo sam sa Realom imao osećaj da možemo do kraja. Sutra počinjemo i videćemo na terenu da pokušamo da dođemo do završnice iako nemamo iskustva kao druge evropske ekipe koje važe za favorite. Vrlo teško je bilo te 1988. Zvezda je imala fantastične igrače, najviše se sećam poništenog gola - priseća se Anćeloti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hose Kaljehon

Svestan je u kakvoj se grupi nalazi njegova ekipa.

- Svi kažu da je naša grupa najteža. Cela Evropa zna koliko je teško na "Marakani". Zvezdi ide dobro u prvenstvu, a što je još važnije prošli su sjajni Salcburg. Liga šampiona je veoma bitna za sve. Za navijače, igrače i fudbal. Ko će proći videćemo, ne opterećujem se - završio je trener Napolija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading