POSLE BRAVURA: Dmitrović otkrio šta mu je rekao Košta i zašto je hteo da pojede lopte

Autor:

Sport

16.09.2018

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Dmitrović brani u velikom stilu... Njegov Eibar odigrao je 1:1 sa Atletikom, a Srbin je blistao na golu. Doveo je do ludila Dijega Koštu i Grizmanu.

RepublikaFoto: Starsport

- Imao sam još neke dobre utakmice, sa sličnim brojem odbrana, ali nema nikakve dileme da mi je ova sa Atletikom bila utakmica života - rekao je Dmitrović za "Maxbetsport".

On je otkrio kada je znao da će to biti njegova utakmica.

- Kada sam zabeležio drugu odbranu, posle kornera, znao sam da je to moj dan. Tako je i bilo. Od tih devet odbrana, igrači Atletika su bar u šest situacija bili u stopostotnim šansama.

Grizmaju je odbranio četiri, a Košti dva udarca.

- Kada sam zaustavio poslednji šut, Košti u 70. minutu, ćušnuo me je malo po ruci i rekao mi: “Ne verujem šta si sve odbranio”. I videlo se na licima Grizmana i Košte da su stvarno u neverici, a njihov izraz lica mi je davao dodatno samopouzdanje.

Ipak, Atletiko je stigao do remija.

- Poludeo sam kada je lopta ušla u mrežu, ostalo je bilo desetak sekundi do kraja. Hteo sam da izbušim sve lopte koje su mi bile u blizini, hteo sam da pojedem onu koja je bila u mreži. Tako je to kad je vruća glava - zaključio je Dmitrović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading