ZAKARIĆ: Svesni smo situacije!

Autor: partizan.rs

Sport

16.09.2018

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 8. kolu SLS crno-beli su upisali nova tri boda pobedom u Novom Sada nad ekipom Proletera za konačan rezultat 0:1 (0:1), gde se u listu strelaca upisao napadač Rikardo Gomeš u trinaestom minutu igre.

RepublikaFoto: Starsport
Zakarić posle meča sa Proleterom!

O utakmici i ekipi za Partizanov sajt govorio je Goran Zakarić.

- Proleter se pokazao kao jedna čvrsta i organizovana ekipa koja je mogla da nam priredi neprijatno iznenađenje svojim šansama za gol. Ipak, uspeli smo da povedemo na početku utakmice i sačuvamo prednost, što je bilo veoma važno, jer su imali mnogo šansi među kojima su pogodili dve prečke i iznudili penal koji je odbranio Stojković. Pokušavali smo da im se približimo golu, ali jednostavno nismo uspeli u tome. Ukazala nam se prilika da se odvojimo nakon što je Nikolić odigrao na Pantića, ali je golman Proletera sjajno odreagovao- rekao je Zakarić.

Ekipa Partizana je izgleda izmoreno i bledo na terenu.

- Oseća se umor što se moglo i videti na terenu, ali mi smo sportisti i profesionalci i moramo biti svesni toga. Mislim da smo svi svesni kakva je bila utakmica i kakvi smo bili na terenu, ali je važno da smo uzeli tri boda. Već u sredu nas očekuje utakmica sa Radom i tome se okrećemo koliko danas- rekao je Zakarić.

Prihod od prodaje ulaznica za vanredno kolo SLS FK Partizan – FK Rad koja se igra u sredu 19.09.2018. godine u 17 časova na stadionu Partizana, a koji je prvobitno bio namenjen za lečenje Dušana Todorovića, crno-beli će uplatiti humanitarnom fonudu "Podrži život" za lečenje dece Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading