BOAĆI NAKON POVRATKA: Mi smo gladijatori!

Autor:

Sport

15.09.2018

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde napravili su odličnu uvertiru pred okršaj sa Napolijem u dugo čekanoj grupi Lige šampiona. Pobeda na "Marakani" od 6:0 uveličala je debi novih fudbalera. Igrači šampiona Srbije su spremni za utorak, naravno, i strelac dva gola - Ričmond Boaći.

RepublikaFoto: Starsport
Ričmond Boaći slavi povratnički gol

- Zahvalio bih se Bogu, on je zaslužan za sve što sam postigao u životu, pa i pogotke protiv Surduličana. Srećan sam što sam u Crvenoj zvezdi i posebno bih pohvalio fenomenalnu igru saigrača. Da nije bilo njih, ne bi bilo ni mojih pogodaka. Golove posvećujem publici, saigračima i stručnom štabu - rekao je Boaći za zvanični sajt Zvezde, a potom dodao:

- Uvek sam se borio za više. Trenirao sam, radio naporno i stremio ka novim izazovima. Kao što uvek kažem ukoliko mi je suđeno zatrešću mrežu, tako gledam i na sledeći duel. Ako budemo na najvišem nivou, uz dobro poznatu podršku navijača, možemo da ostvarimo naše snove - naglasio je reprezentativac Gane.

Na povratku on je dva puta tresao mrežu, dok su mu se novopridošli Marko Marin i Goran Čaušić pridružili u debitantskim golovima.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Marin

- Smatram da je sportski sektor napravio fenomenalan tim i doveo odlične igrače. Večeras se to potvrdilo, novajlije su odigrale izvanredno. Igrački kadar iz mog prethodnog i aktuelnog angažmana nisu za poređenje. Drugačija je ekipa. Nedostaju mi igrači iz prethodne sezone, voleo bih da su oni tu, uz aktuelne, ali bi nas bilo 45.


Slavlje neće dugo trajati, jer izbranike Vladana Milojevića već u utorak čeka meč sa Napolijem.


- Napoli voli da igra fudbal, ali mi nismo samo fudbaleri, već i gladijatori. Uveren sam da im neće biti lako kad osete atmosferu na Marakani u režiji naših navijača - istakao je Boaći. 

RepublikaFoto: Starsport
Novak Đoković

Utakmica Crvene zvezde i Napolija igra se na stadionu "Rajko Mitić" 19. septembra od 21 čas. Za one koji nisu uspeli da nabave ulaznicu prenos je obezbeđen na "RTS-u".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading