MILOJEVIĆ NAJAVIO DUEL SA NAPOLIJEM: Vraćamo Zvezdu gde je nekada bila!

Autor:

Sport

15.09.2018

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević zadovoljan je igrom svojih pulena u ubedljivoj pobedi nad Radnikom iz Surdulice. Sada su sve misli okrenute ka Napoliji i 18. septembru.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

Odlična igra, ubedljiva pobeda i šest gola u protivničkoj mreži. Uvertira kakva se samo poželeti može pred start grupne faza Lige šampiona. Svestan je toga i Milojević.

- Čestitam mojim momcima. Mislim da smo zasluženo pobedili, hteli smo da odmah damo novim igračima šansu da osete ambijent "Marakane". Čestitam i ekipi Radnika kojoj je bilo teško sa igračem manje. Gospodin Milanović je odličan trener, trebaju samo da nastave ovako, imaju dobar roster. Mi se okrećemo utakmici u utorak. Za nas će to biti spektakl, vraćamo Zvezdu tamo gde je nekada bila. Šta Bog bude rekao, tako će biti - jasan je Milojević u izjavi za TV "Arena sport".

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde ovog utorka od 21 čas na stadionu "Rajko Mitić" igraju meč protiv italijanskog vicešampiona Napolija u okviru prvog kola grupne faze Lige šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading