BOAĆI PUCA OD OPTIMIZMA: Sigurno smo treći u grupi, ali želim više! Setite se Arsenala!

Autor: Sportski žurnal

Sport

15.09.2018

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povratnik u redove crveno-belih Ričmond Boaći veruje da bi Zvezda mogla da napravi iznenađenje i obezbedi evropsko proleće bez obzira na paklenu konkurenciju.

RepublikaFoto: Starsport
Boaći optimističan!

- Sigurno ćemo biti treći, ali moja želja je da budemo drugi ili prvi. Moramo da se molimo kako bismo to postigli. Ja ne čekam, nego verujem. Kad želim nešto da ostvarim. Ne bih da budemo treći, hoću veći uspeh. Znam da igramo sa odličnim timovima, svi misle da će oni da prOđu, ali na terenu kada sudija da znak za početak trčimo 90 minuta dok ne označi kraj. Svi su videli na Marakani protiv Arsenala kakvi smo bili. Igrali smo jednu od najboljih utakmica. Ko god dođe na ovaj stadion, mora da bude spreman za nas- rekao je Boaći u intervjuu za Sportski žurnal.

Njegov povratak u klub obradovao je navijače srpskog šampiona.

RepublikaFoto: Starsport

- Pre svega, zahvaljujem Bogu na dane provedene u Beogradu. Italija je lepa zemlja za igranje fudbala, proveo sam tamo osam godina. Lepo je igrati protiv velikog tima kao što je Napoli, biće to dobra utakmica, ali i prilika da pokažemo svetu da ponovo postoji jaka Crvena zvezda. Napoli igra odličan fudbal, ima veliki posed lopte kao Barselona. Uvek žele da pobede i da biste se snašli protiv njih morate da budete precizni i agresivni. Samo to nam može doneti pobedu- rekao je Boaći.

Povratnik u redove crveno-belih će biti u prilici prvi put da zaigra u Ligi šampiona.

- To je bio moj san kada sam bio dečak. Sećam se da sam rekao majci da ću jednog dana igrati polufinale Lige šampiona ili finale i da ću postići gol za pobedu. Ona je prećutala, ali sada se san konačno ostvaruje. Nadam se da ćemo da stignemo do četvrtfinala ili polufinala. Uvek verujem. Kada postane teško, Bog mi stvori način da postignem gol. Tako sam stvoren- rekao je Boaći.

RepublikaFoto: Starsport

Boaćija posebno raduje to što je ponovo u prilici da sarađuje sa Vladanom Milojevićem i njegovim pomoćnikom Milanom Kosanovićem.

- Svaki trener sa kojim sam sarađivao uradio je nešto da bih postao bolji. Rad sa Milojevićem mi je pomogao, postigao sam mnogo više golova zbog stvari koje mi je govorio. Bio sam mlad, mnogo sam trčao na terenu, ali sa njim je došlo do toga da kao napadač dobijem odličnu loptu. On utiče na kretanje igrača. Hvala Milojeviću, kao i njegovom čitavom stručnom štabu, treneru Kosanoviću. Oni su učinili da naši uspesi budu dostižni- rekao je Boaći.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading