Totalni anonumus ZGRNUO PARE od Nejmarovog transfera!

Autor:

Sport

14.09.2018

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andre Kari, fudbalski stručnjak iz Brazila, zaradio je čak 6,6 miliona evra od transfera Nejmara iz Barselone u Pari Sen Žermen prošlog leta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Još neko je profitirao od Nejmarovog transfera!

Kari je potpuno nepoznat široj javnosti, koji je ranije bio zaposlen u katalonskom gigantu, do tog novca je došao zahvaljujući ugovoru potpisanom po dolasku Nejmara na stadion "Kamp nou" 2013. godine.

Pre pet godina Kari je pomogao Barseloni da dođe do Nejmarovog potpisa, koji je tada igrao za Santos i bio jedan od najtraženijih fudbalera na planeti. Za tu uslugu, zatražio je i dobio tri procenta od narednog transfera sjajnog driblera, što se ostvarilo kada je otišao na "Park prinčeva" za 222 miliona evra.

Dogovor je napravljen sa Sandrom Roselom, tadašnjim predsednikom Barse, što je sadašnja uprava pokušala da ospori, ali bezuspešno, pa je Kariju na račun legla ogromna suma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading