ČELAR: Na domaćem terenu uvek na pobedu

Autor:

Sport

14.09.2018

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Bačke Dejan Čelar rekao je da je Mladost iz Lučana ekipa koja može da pobedi svakog u Super ligi Srbije, ali je istakao da će njegov tim dati sve od sebe da zabeleži pobedu pred svojim navijačima.

RepublikaFoto: Starsport
Stadion FK Bačke

- Ne očekuje nas laka utakmica iz nekoliko razloga, pre svega, jer izlazimo iz pauze. Pauza koliko je dobra da se još poradi na taktici, toliko i nije dobra jer se izgubi takmičarski ritam... Međutim, mi smo odigrali kvalitetnu utakmicu s Radnikom iz Bijeljinje, gde smo dali priliku igračima koji su imali manju minutažu da se pokažu i ja sam zadovoljan tom utakmicom - rekao je Čelar na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Bačke sutra dočekuju Mladost iz Lučana u osmom kolu Super lige Srbije.

Bačka je trenutno deseta na tabeli sa osam bodova, dok je Mladost peta sa dva boda više.

- Igramo protiv protivnika koji nije menjao tim, koji ima iskusnu ekipu i koji može da pobedi bilo koju ekipu u Super ligi. Znamo njihovu snagu, ali je pobeda uvek imperativ kada igramo na domaćem terenu - rekao je trener Bačke.

On je naveo i da njegova ekipa neće menjati način na koji igra.

- Utakmica je samo još jedna prilika da našu igru podignemo jedan stepenik više... Do sad je bilo tako. Bez obzira i što smo gubili neke utakmice, mi smo od 10. juna od kad smo se okupili konstantno dizali nivo forme. Ja verujem u taj proces i bez obzira na bodove koje ćemo, verujem, skupljati, da ćemo dizati i nivo forme i igre i da nam je to garant da možemo da očekujemo uspešnu sezonu - rekao je Čelar.

Utakmica Bačka - Mladost igra se sutra od 20.00.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading