Milan i Snežana Borjan se uključili u humanitarnu akciju za pomoć malom Ognjenu!

Autor:

Sport

12.09.2018

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuver mreže Crvene zvezde Milan Borjan i njegova supruga Snežana podržali su humanitarnu akciju kako bi se skuplila novčana sredstva za operaciju malog Ognjena Sabljova (3), a sve sa ciljem da on prohoda.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Snežana i Milan Borjan

Naime, mališan je doživeo lom butne kosti i potreban mu je hirurški zahvat kako bi stao na noge, a čuvar mrže crveno-belih i njegova izabranica pokazali su koliko veliko srce imaju i dali su doprinos ovoj akciji.

- Malom Ognjenu (tri godine) potrebna je pomoć za dalji oporavak i bolničke troškove usled preloma butne kosti u kojoj se sada nalaze dve šine, a sve sa ciljem kako bi ponovo stao na noge. Pomozimo! O Ognjenu brine njegov samohrani otac koji nije u mogućnosti da plati sam sve troškove, kao i dalje lečenje. Ognjen provodi dane u bolnici u Banji Koviljači, a njegov otac se bori svim silama da mališan ozdravi. Potrebno je da svako od nas uplati malo kako bi Ognjen otišao na operaciju. Budimo humani, jer dobro se dobrim vraća - navela je Snežana Borjan, supruga golmana Crvene zvezde Milana, na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading