SIMEONE: FIFA izbor za najboljeg fudbalera je "SMEŠAN"!

Autor: Tanjug

Sport

11.09.2018

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Atletiko Madrida, Dijego Simeone smatra da je Antoan Grizman najbolji fudbaler u 2018. godini, ali i da je "smešno" što se Jan Oblak nije našao u konkurenciji za najboljeg golmana.

RepublikaFoto: instagram.com/simeone
Simeone se ne slaže sa niminacijom za najboljeg fudbalera!

Argentinski stručnjak podržao je Grizmana i Oblaka nakon što se nišu našli u užem izboru FIFA i UEFA za najbolje.

- Grizman je bez sumnje bio najbolji igrač u poslednjih nekoliko godina- rekao je Simeone za Kadena Kope.

Simeone je dodao da se nikad nije plašio da bi mogao da izgubi Grizmana, iako je Barselona bila zainteresovana za transfer.

- Nikada nisam mislio da će nas napustiti, uvek sam osećao da će ostati u Atletiku i da se neće pridružiti Barseloni-  rekao je trener "jorgandžija".

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Za prvog čuvara mreže Atletika, Slovenca Oblaka, izjavio je da je neverovatno da se nije našao među najboljim golmanima.


- On je najbolji golman na svetu, a odluka da se ne nađe u Top3 je "smešna", što pokazuje da nagrada nema kredibilitet. Kada bi i Tibo Kurtoa došao sada u naš tim Oblak bi imao prednost jer je on bolji- zaključio je Simeone.
RepublikaFoto: Tanjug/AP

FIFA i UEFA su među tri najbolja igrača uvrstili Kristijana Ronalda iz Juventusa, Realovog Luku Modrića i Mohameda Salaha iz Liverpula, dok su iz evropske kuće fudbala za golmana birali Kejlora Navasa (Real) ispred Alisona Bekera (Liverpul) i Ðanluiđija Bufona (PSŽ).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading