RUSI ISPUNILI OBEĆANJE: Kolarov dobio "ladu", poklon za oca

Autor:

Sport

11.09.2018

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruska ambasada u Beogradu uručila je srpskom reprezentativcu i kapitenu fudbalske reprezentacije Aleksandru Kolarovu ključeve za "ladu 4×4" koju je, od guvernera Samare, dobio kao strelac prvog gola na "Samara areni" tokom Mundijala u Rusiji.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Kolarov

 Iskusni defanzivac je pogotkom iz slobodnog udarca doneo “orlovima” pobedu protiv Kostarike u prvom meču SP.

 Ovo je lep gest gubernatora Samare i ambasadora Rusije koji je došao da mi uruči ključeve automobila. Zadovoljan sam i srećan poklonom, a bio bih još srećniji da smo prošli grupu na Svetskom prvenstvu - rekao je Kolarav za “Sputnjik”.

Kapiten je otkrio i šta namerava sa Ladom:

- Vozim poršea, a Ladu ću ostaviti u Srbiji, kod oca koji je zemljoradnik. Biće kod njega kući tako da će se on najviše oduševiti automobilom.

Podsetimo, gubernator Samarske oblasti Dmitrij Azarov nagradio je srpskog kapitena "ladom" nakon sjajnog gola koji je Kolarov postigao u meču protiv Kostarike.

- Nakon savetovanja sa navijačima u Samari, odlučili smo da uručimo nagradu fudbaleru koji postigne prvi gol na stadionu "Samara arena" za vreme Svetskog prvenstva - izjavio je tada gubernator.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading