MILIVOJE ĆIRKOVIĆ O SITUACIJI U HUMSKOJ: POLUIGRAČI

Autor:

Sport

04.09.2018

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači su protiv Bačke izneli svoje mišljenje. Suma više nije fudbaler nego što jeste, kaže bivši as crno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Partizana

"Kako posluješ, tako ti se vraća, ne možeš u Evropu bez krštenog igrača. Hoćemo promene, a ne bombe lažne, ako nastavite ovako, sve tribine će biti prazne". Ovu poruku poslali su upravi malobrojni navijači Partizana sa južne tribine dok su posmatrali kako se izabranici Zorana Mirkovića muče u prvenstvenom duelu protiv Bačke (1:0). I - uboli su suštinu!

"Parni valjak" možda pobeđuje otkad je smenjen Miroslav Đukić, ali štuca na svakom koraku, a glavni razlog je loše odrađen prelazni rok za koji su odgovorni sportski direktor Ivica Iliev i generalni direktor Miloš Vazura.

DEO KLUBA

Njima je i bila upućena poruka "Grobara", pogotovo se to odnosi na Ilieva, koji se u prošlosti hvalio "bombama" poput Leonarda, Đurđevića i Evertona. Da je činjenično stanje da Partizan nema dovoljno dobar tim za Evropu (to se videlo u debaklu od Bešiktaša - 3:0) i prvenstvenu trku sa Zvezdom, smatra i čovek koji je prvi uveo crno-bele u Ligu šampiona - Milivoje Ćirković.

RepublikaFoto: Starsport
Milivoje Ćirković

- Navijači su izneli svoje mišljenje. Oni su deo kluba svih ovih godina, dolaze na tribinu i bodre ga. Normalno je da kažu ako im se nešto ne sviđa. Da li će to uprava čuti, to je pitanje za njih. Partizan nije ispunio očekivanja. Mnogi igrači nemaju kvalitet potreban da igraju u Partizanu. Navijači su s pravom nezadovoljni prelaznim rokom. Već sam pričao o nekim stvarima, ali ne bih da me shvate pogrešno - rekao je Ćirković za "Srpski telegraf" i dodao:

- Suma nije igrač za Partizan. Više nije fudbaler nego što jeste. Ništa nije pokazao, a pare su bačene. Kad su dovodili Ožegovića, digla se bura, a ja sam rekao da imamo u klubu momka koji je bolji od njega. To je mali Đorđe Jovanović, ali to dete nikad nije dobilo šansu.

DERBI KAO SPAS

Ćirković je kao svetlu tačku izdvojio trenera Zorana Mirkovića, koji ne beži od istine.

- Videli ste i sami da čovek uvek kaže kako misli i ne beži od istine. Protiv Bačke je priznao da mu je ekipa igrala loše. Sa ovim igračkim kadrom teško da će moći nešto da napravi. Ostaje taj derbi kao prilika da se uhvati priključak sa Zvezdom, koja je sad uzdignuta zbog plasmana u Ligu šampiona.

Uprava bez komentara

Nijedan od članova uprave crno-belih nije želeo da komentariše poruku koju su na njihov račun uputili navijači sa južne tribine. Sportski direktor Ivica Iliev i predsednik Milorad Vučelić nisu odgovarali na pozive, a slušalicu je digao jedino generalni direktor Miloš Vazura.

- Nećemo komentarisati poruku navijača. Imaju pravo na svoje mišljenje - kratko je poručio glavni operativac crno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading