TERZIĆ: Sreća prati hrabre, čekamo Boaćija!

Autor:

Sport

29.08.2018

22:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić bio je trezven posle plasmana srpskog prvaka u Ligu šampiona.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Zvezdan Terzić

On je rekao da je malo ko pre četiri godine verovao da će klub iz Ljutice Bogdana tako brzo biti deo elitnog takmičenja.

- Iskreno, loše smo ušli u meč i gol je visio u vazduhu. Primili smo gol zasluženo, a mislim i da nas je Borjan spasao, mogli smo da gubimo i sa većom razlikom. Drugi pogodak nas je trgnuo, taj penal... Mada mnogi koji su me zvali kažu da je Čakir prestrogo svirnuo. Nema veze, pokazali smo karakter, sreća nas je pogledala, a bilo je i vreme posle toliko decenija -  istakao je Terzić i nastavio:

- Sreća prati hrabre. Odigrali smo dobro drugo poluvreme, hrabro. Za razliku od prvog nismo bili podređeni i bio sam siguran da ćemo zadržati 2:2.

RepublikaFoto: Starsport
Ričmond Boaći

Da li će biti pojačanja za Ligu šampiona?

- Čekamo Boaćija. U naredna dva dana očekujem da realizujemo dogovor. Sa Kinezima se nikad ne zna. Bili smo i pre mesec i po dana sve ugovorili i sa igračem i sa klubom, ali onda ga je kao trener stopirao. Sada je 99 odsto sve završeno. Očekujem da u petak završimo posao.

Da li ste ponosni što je Zvezda sa vama na čelu obezbedila mesto u eliti?

- Prija, naravno. To je profesionalna satisfakcija. Peta sezona mi je u klubu. U juna 2014. kada došao rekao sam da nisam Koperfild, ne može ništa preko noći. Tražio sam samo vreme, nije mi bio potreban ni novac, da pokažem da znam da vodim veliki klub. Imao sam potpunu automomiju u odabiru saradnika. Ništa ne bih mogao sam. Tu su Mrkela, Džajić, Mijailović, Pantović, Petrović... Zvezda ima sjajnu ekipu ljudi, najjača snaga je u kadrovima. Ovo je početak stvaranja velike Zvezde i verovatno niko nije verovao pre četiri godine, kada je klub bio pred bankrotom, da ćemo igrati Ligu šampiona. Dobili smo ogroman finansijski zamajac i Zvezda može da ide samo napred - naveo je 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading