Valensija ne da Morena za "SIĆU"!

Autor: Tanjug

Sport

21.08.2018

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Valensije, Rodrigo Moreno neće otići sa Mestalje ovog leta osim ako neko ne aktivira izlaznu klauzulu za 120 miliona evra, rekao je predsednik kluba Anil Murti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Moreno na ceni!

Real Madrid je pokazao veliko interesovanje za španskog reprezentativca i spreman je da ponudi 70 miliona, što je daleko manje od onoga što potražuju "slepi miševi".

- Svako je svestan da trener Reala Ðulen Lopetegi poznaje Rodriga, ali šta se dešava u Madridu, to ne znamo. Ono što znamo su tri stvari, da je Rodrigo veoma važan igrač koji ima veliku vrednost, želi da igra sa nama i ima izlaznu klauzulu od 120 miliona evra- rekao je Murti za "Tribuna Deportivo".

On je dodao da nisu stavili toliku izlaznu klauzulu bez prethodne analize tržišta, ali da se stvari se menjaju svakodnevno.


- Moramo da sačekamo i vidimo- kaže predsednik Valensije.

Rodrigo je prošle sezone za Valensiju odigrao 44 utakmice i postigao 19 golova, posle čega je dobio poziv Lopetegija za nastup na Mundijalu u Rusiji.


Španski napadač je igrao još za engleski Bolton, Benfiku i rezervne timove Real Madrida.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading