AUSTRIJANCI POTCENILI ZVEZDU: Daleko je Zvezda od starog sjaja!

Autor: Tanjug

Sport

21.08.2018

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Austrijski mediji sa velikom pažnjom najavljuju meč Salcburga sa Crvenom zvezdom i ističu da tamošnji prvak ima velike šanse da prvi put izbori plasman u Ligu šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
Zvezda je autsajder po austrijskim medijima!

Brojni listovi iz Austrije podsećaju da je Zvezda bila šampion Evrope 1991. godine, ali da se raspadom bivše Jugoslavije sve promenilo i da to više nije isti klub kao nekad.

Lokalni "Wiener Zeitung" navodi da tim Vladana Milojevića ne može da se uporedi sa trofejnom generacijom iz Barija, čiji su deo bile zvezde poput Dejana Savićevića, Darka Pančeva, Roberta Prosinečkog, Siniše Mihalovića i drugih.

- Zvezda šest puta nije uspela da prođe kvalifikacije za Ligu šampiona, za razliku od najvećeg rivala Partizana koji je dva puta igrao- naglašavaju Austrijanci.


I "Kurier" piše da su crveno-beli daleko od starog sjaja i da neuspesi u kvalifikacijama za Ligu šampiona podsećaju na Salcburg, koji takođe nikada nije bio u elitnom takmičenju.

"Kronen Cajtung" piše da je recept za eliminaciju Crvene zvezde da se ponovi igra iz prošlosezonskog polufinala Lige Evrope protiv Marselja, kada je Salburg zaustavljen u produžecima, uz hrabru i kvalitetnu partiju.


Prva utakmica plej-ofa za Ligu šampiona Crvena zvezda - Salcburg igra se večeras od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading