UŽIVANJE ZA "DELIJE" UZ TV: Pet sati programa posvećeno utakmici Zvezda - Salcburg

Autor:

Sport

20.08.2018

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda u utorak od 21 čas na stadionu "Rajko Mitić" igra prvu utakmicu plej-of faze kvalifikacija za Ligu šampiona protiv austrijskog Salcburga.

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

Meč će se zbog kazne koju je UEFA izrekla Zvezdi igrati bez prisustva publike, a TV prenos je obezbedila TV Arena Sport.

Na ovoj televiziji mogli ste danima unazad da vidite najavu ovog događaja, a ono što je posebno zanimljivo jeste da će njihov program posvećen utakmici Crvena zvezda - Salcburg trajati čitavih pet sati!

Sve počinje u 18 časova, dakle, tri sata pre početka utakmice, domaćini studija biće Goran Svilar i Miloš Milićević. Osim razgovora i analiza sa gostima u studiju, pratiće se i raspoloženje navijača koji nisu na stadionu kao i atmosfera iz kafića širom grada.


Njihov program posvećen utakmici na ''Rajku Miiću'' završava se u 23 časa i 15 minuta.

Podsetimo, kada je u pitanju TV prenos utakmice Partizan - Bešiktaš koja se igra u četvrtak, i dalje nema konkretne najave ni sa jedne televizije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading