MILOJEVIĆ: Da nametnemo naš stil; SAVIĆ: Čast i privilegija

Autor:

Sport

20.08.2018

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da će njegov tim protiv Salcburga igrati sa velikim motivom u borbi za Ligu šampiona, uprkos tome što neće biti publike zbog kazne UEFA.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Vladan Milojević

- Jako bitna utakmica nas očekuje, ali ne bih pričao preterano o tome jer je gledamo kao na svaku drugu. Igramo protiv protivnika koji je uticao na moje trenerske poglede kada sam bio gost Salcburga, znam o kakvom klubu se radi. Imamo veliki motiv jer kao šampioni Evrope nikada nismo igrali u Ligi šampiona, a Salcburgu dajemo ulogu favorita - rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Milojević je podsetio da crveno-beli dugo nisu igrali na ovakvom nivou i da im je išlo u prilog odlaganje meča sa Napretkom u Superligi.


- Da li smo u prednosti jer je Salcburg igrao za vikend? To ne može da se kaže, specifična je situacija. Iskreno, ja volim kad igramo utakmice.

Utakmica će se igrati pred praznim tribinama zbog kazne UEFA na ispade navijača Zvezde, ali bez obzira na to Milojević ne očekuje da će to sputati njegove izabranike.


- Ponašaćemo se kao da su navijači sa nama. Prvi put ću biti učesnik meča bez publike. Izričito sam za to da se nađe druga kazna, nisam da se igra bez publike, a isto bih rekao i da smo gosti. Ovo je veliki događaj i za samu Srbiju, prezentujemo i zemlju.

Za novajliju Džonatana Kafua rekao je da se dobro uklopio, ali nije želeo da otkrije da li će biti starter.

- Kafu je motivisan, veliko je pojačanje, videćemo da li će startovati - dodao je Milojević konstatujući da je Nemanja Radonjić trenutno u fokusu, ali nije želeo da priča o verovatnom transferu u Marselj za 12 miliona evra.

RepublikaFoto: Starsport
Vujadin Savić

Kapiten Crvene zvezde Vujadin Savić ističe da jedva čeka duel sa austrijskim prvakom.


- Drago mi je što imamo čast i privilegiju da se borimo za ulazak u Ligu šampiona, Zvezda nije dugo imala priliku za to. Igrao sam pred praznim tribinama protiv Javora u Zvezdi, izgubili smo 1:0, ali sam uveren da ćemo sutra pobediti - rekao je Savić.

On je izneo niz pohvala na račun prvog strelca Salcburga Izraelca Moanesa Dabura, ali da veruje da će kao pobednik iz tog duela.

- Ova ekipa se ničega ne plaši, to smo pokazali do sada. Prazne tribine su hendikep, ali imaćemo danas podršku navijača na treningu. Isto tako, biće ih mnogo u Austriji.

Prva utakmica plej-ofa za Ligu šampiona Crvena zvezda - Salcburg igra se sutra od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading