Evo zašto je Junajted potonuo!

Autor:

Sport

19.08.2018

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester junajteda doživeli su prvi poraz u Premijer ligi, pošto ih je na svom terenu u drugom kolu savladao Brajton sa 3:2. Žoze Murinjo, s razlogom nezadovoljan, prokomentarisao je neuspeh svoje ekipe.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Murinjo nezadovoljan!

- Kažnjeni smo zbog grešaka koje smo pravili. To je za mene priča ove utakmice. Pravili su neverovatne greške u ključnim trenucima. Greške koje su nas ubile. Pogotovo je to bio slučaj kod trećeg gola. Osetili smo se pozitivno nakon pogotka za 2:1, ali nas je treći ubio pred odlazak na odmor - poručio je Murinjo.

Dodao je i da više ne želi da kritikuje igrače.

- Ne želim da idem u tom pravcu. Moram da učim iz svoje realnosti. Minule sezone kada sam bio kritički nastrojen prema timu i kada sam otvoreno komentarisao njihove nastupe, bio sam kritikovan što sam previše otvoren kada su u pitanju moji igrači. Od sada ću biti otvoren samo kada im ide dobro. Ne mogu da kritikujem njihovu želju - zaključio je portugalski stručnjak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading