MESI OBRNUO HILJADARKU!

Autor:

Sport

20.08.2018

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čarobnjak iz Rosarija je opet naterao planetu da mu se klanja i kliče njegovo ime. Lionel Mesi (31) još jednom je ušao u istoriju Barselone i pokazao da mu u toj divnoj igri protkanoj brojevima nema ravnog.

Jedan je Mesi!

Ove subote omaleni Argentinac upisao je još jedan od brojnih jubileja u bogatoj karijeri. U utakmici prvog kola Primere protiv Alavesa u pobedi od 3:0 Mesi je u 64. minutu majstorskim golom iz slobodnog udarca doneo svom timu vođstvo. To je bio trenutak za istoriju jer je fantastični dribler bio strelac 6.000. gola za Barselonu u prvenstvu Španije. Lukavo i namazano Lionel je šutirao ispod živog zida i demonstrirao po ko zna koji put fudbalsku inteligenciju. Mesi je u nadoknadi postigao još jedan gol.

Ono što je posebno zanimljivo jeste da je upravo kapiten Argentine postigao i 5.000 gol za slavni klub sa Nou kampa. Bilo je to u Santanderu 1. februara 2009. godine, kada je Mesi ušao sa klupe i doneo trijumf "blaugrani". Pedantni statističari su izračunali da je Mesi od poslednjih 1.000 golova Barselone direktno učestvovao u postizanju čak 462 pogotka. Barsina desetka je nedavnim osvajanjem Superkupa Španije protiv Sevilje u Tunisu (2:1) došla do rekordnog 33. trofeja. Niko kao Mesi!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading