ZVEZDA KOMPLETIRALA TIM!

Autor: kkcrvenazvezda.rs

Sport

19.08.2018

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krilni centar, Mohamed Faje i plejmejker, Džo Regland, stigli su u Beograd. Pregledi su zakazani za ponedeljak, prvi trening sa ekipom u utorak.

RepublikaFoto: kkcrvenazvezda.rs
Stigli u Beograd!

Senegalac koji igra na poziciji krilnog centra, i Američki plejmejker koji ima i liberijski pasoš odradiće kao i svi njihovi saigrači, lekarske testove u ponedeljak, i odmah se staviti na raspolaganje treneru Milanu Tomiću i stručnom štabu.

Faje je stigao među crveno-bele nakon pravog putešestvija iz Dakara preko Maroka do Beograda, ali nije krio zadovoljstvo što je konačno u Crvenoj zvezdi.

RepublikaFoto: kkcrvenazvezda.rs

- Konačno sam tu, i ne želim puno da pričam, sada mi je glavni cilj da što pre uđem u pripreme, uigram se sa timom i pokažem ono zbog čega me je Crvena zvezda i dovela. Vrlo sam srećan i uzbuđen zbog ovog novog poglavlja u karijeri- rekao je po dolasku u Beograd Faje.


Odmah nakon njega, nekoliko sati kasnije, u Beograd je doputovao i Džo Regland, novi plejmejker Crvene zvezde mts.

- Vreme je da počnemo da radimo. Stigao sam, srećan sam što sam u Beogradu, spreman da radim sa momcima, kako bismo imali uspešnu sezonu koju ovi sjajni navijači i grad zaslužuju" rekao je Regland.
Crveno-beli vredno rade dva puta dnevno, Faje i Regland će svoje obavezne testove odraditi u ponedeljak, a prvi trening sa ekipom imaće u utorak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading