(VIDEO) MA KAKAV RONALDO, BERNANDESKI JE JUNAK: Juventus u 93. minutu do tri boda!

Autor:

Sport

18.08.2018

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Juventusa ostvarili su pobedu u prvom meču nove sezone italijanske Serija A. Ekipa Masimilijana Alegrija bila je bolja na gostovanju Kjevu sa 3:2 u meču punom preokreta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Juventusa

Nakon uvodnih nekoliko minuta sve je delovalo kao da će ovo biti još jedna ubedljiva pobeda "stare dame". Već u četvrtom minutu pogodio je Sami Kedira. Ipak imao je Kjevo odgovor na to, Stepinski je na asistenciju Đankerinija poravnao rezultat, a asisten kod prvog pogotka bio je siguran izvođan jedanaesterca u 53. minutu i doneo preokret domaćinu.

 

 

Tada kreće apsolutna ofanziva gostiju iz Torina, Matija Bani se nije dobro snašao u svom šesnaestercu pa je u 77. pogodio svoju mrežu za novo poravnanje. Vrebali su gosti, pokušavali iz svih oružja, čekali su Ronalda koji se nije proslavio na ovom susretu. Doduše, postigli su igrači "stare dame" gol, ali je on nepravedno poništen, iako je lopta celim obimom prešla gol liniju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Junak šampiona Italije je Federiko Bernardeski koji je u 93. minutu pogodio za veliko slavlje crno-belih iz Torina. Momak koji je ušao u drugom poluvremenu doneo je tri boda Juventusu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading