UVREDIO SE: Murinja "pecnuo" najveći rival!

Autor:

Sport

18.08.2018

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Mančester siti izbacio je dokumentarni film o svojoj ekipi i uspesima iz prethodnih sezona, a dosta stvari iz tog ostvarenja prilično je iznerviralo trenera gradskog rivala - Žozea Murinja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Naime, u dokumentarcu je igra ekipa sa Old traforda predstavljena u jako lošem svetlu. Pominju se razni izrazi za Murinjovu taktiku, ali je jedan izraz pogodio Portugalca pravo u "žicu" -  "postavljanje autobusa".

Mogao je da se napravi fantastičan film i bez vređanja. Nema potrebe da omalovažavate druge kako bi dokumentarac bio bolji. Možete da budete bogat klub i da kupujete najbolje igrače na svetu, ali ne možete da kupite manire, a Siti je očigledno pokazao da im to fali - uzvratio je "građanima" Murinjo.

Ekipa Mančester junajteda naredni meč igra u nedelju (19. avgusta) protiv Brajtona u gostima. Srpski reprezentativac Nemanja Matić se oporavio od povrede, ali neće biti u konkurenciji za ovaj duel.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading