Večiti na odmoru, Superliga se nastavlja ovog vikenda

Autor:

Sport

17.08.2018

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmicama petog kola Superlige Srbije ovog vikenda nastavlja se domaće fudbalsko takmičenje. Crvena zvezda i Partizan ovog vikenda neće igrati svoje mečeve zbog obaveza u evropskim takmičenjima.

RepublikaFoto: Starsport
Superliga se nastavlja ovog vikenda

Prvak Srbije i lider prvenstva Crvena zvezda, nakon iscrpljujuće pobede u Trnavi posle produžetaka nad Spartakom, a pred duel sa Salcburgom za plasman u Ligu šampiona, odložio je meč sa Napretkom u Kruševcu, a na isti potez odlučio se i Partizan za meč sa Radom, odnosno pred Bešiktaš u borbi za Ligu Evrope.

Derbi se igra u Kuli između subotičkog Spartaka i Radničkog iz Niša, timova koji su ovog leta bili na evro-sceni. Spartak je slabo počeo novu sezonu, već ima tri poraza i trijumf mu je neophodan da pobegne iz donjeg doma, za razliku od Radničkog koji se "zahuhtao" na drugoj poziciji.

U istoj situaciji kao Spartak je i Vojvodina, pretendent za mesto u Evropi, ali je loše krenula i sada u Novom Sadu dočekuje Bačku, Čukarički na Banovom brdu novajliju Proleter, a vranjanski Dinamo pokušaće prve bodove da osvoji na "krovu" protiv Voždovca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading